tirsdag 13. september 2011

god-bedring-i-høstværet- kakao

Så var det høst og oss med tullete immunforsvar lider i vind og regnvær. Snufsingen kommer og går i noen uker før den blir permanent for en periode, og selvfølgelig har den tatt med seg feber for å leke gjemmeleken med stemmen min. Min nydelige mor hadde bursdag idag. Hun er bare helt fantastisk, vi feiret med middag, kaker og mine to rølpete nevør som idag oppførte seg meget pent. Feiringen ble som en dans, og den varer til over helgen fordi i morgen blir min yngste nevø 3 år, men stakkars tante må jobbe og derfor skal tante ha egen feiring for gutten på lørdag, med muffins, med sjørøver form og stooor pakke.


I en husmorblogg bør man alltid ha med en oppskrift enten på mat, drikke eller håndarbeid. Ukens oppskrift er hva jeg har kalt:
"god-bedring-i-høstværet-kakao". (for 2 dl, vanlig kopp)
1. lag deg en varm kopp kakao.
2. tilsett 1 ss honning (for å smøre halsen).
3. ha i en halv ts chili pulver og en halv ts kanel.
(4. hvis du er over 20 år kan du ha en skvett alkohol av drikkerens valg i koppen til slutt)
5. rør rundt og NYT!

Visste du at:
I Stavanger finnes det er nytt frivillig arbeid som heter "hverdagsengler". Arbeidet de gjør består av to deler:
1. barnevakt tjeneste - gratis tjeneste for alle i Stavanger som trenger barnevakt.
2. barne bursdager - en gratis tjeneste for dem som bor i Stavanger og ikke har råd til eller bolig tilpasset til å ha bursdag hjemme, hvor en gruppe mennesker (med godkjent politiattest) hver tirsdag kan arrangerer barne bursdag for ditt barn, med begrensning på 30 barn per bursdag. Det eneste du som foreldre trenger å gjøre er å kontakte oss, godkjenne meny, tema (evt ikke tema) og avtale dato., og selvfølgelig være til stede under feiringen.
http://www.stavanger.intro.co/hverdagsengler/category373.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar