
500 g oreo kjeks (legg 50 g tilsides)
100 g smeltet smør
2 dl fløte
2 ss sukker
200 g philadelphia
1 pk sjokolade mosse (jeg bruker freia med sjokoladebiter 70%)
1. legg kjeksen i en brødpose og sjelv den til de er knust
2. bland den knuste kjeksen og smøret
3. smør blandingen ut i bunn av formen og sett i kjøleskap
4. pisk fløte og sukker
5. bland kremen med kremosten
6. smør massen over kjeksen i formen og sett i kjøleskapet
6. lag mossen som det står på pakken
7. bland inn resten av kjeksene i mossen og smør over ostekremen
8. den bør helst stå i kjøleskapet i et døgn før servering
På bildet har jeg laget av halv oppskrift i en kvadratisk ildfast form fra Rosendahl.
Ha en fantastisk uke!
På bildet har jeg laget av halv oppskrift i en kvadratisk ildfast form fra Rosendahl.
Ha en fantastisk uke!
Eg pleie bruga litt melis i philadelfiaen, ca 2,5 dl. :)
SvarSlettok, digg!!!
SvarSlett