fredag 29. juli 2011

te selskap

Jeg har vært og handlet te på 10 kronersmarked. Du kan si jeg tok litt av. Man må jo slå til når men kan!
Jeg har vert syk et par uker nå og det har gått mye av te med honning. Siden vinteren er over hadde jeg lite te igjen å velge mellom, så jeg har drukket jule-te den siste uka.. Jeg syntes det var på høy tide med litt valgmuligheter i te esken min igjen. (som jeg forresten er kjempe førnøyd med).
Med den fantastiske te koppen min som jeg fant på bruktbutikken i søgne, (som min  tante er med å drive) er jeg veldig klar til å kose meg med et lite te selskap.
Bare et lite tips fra husmoren her på slutten: vond hals er veldig glad i honning, hvis du er som meg og ikke liker varm melk med honning kan du enten ha honningen i te eller i kakao, som er enda litt koseligere. (og man trenger litt koselig når man er syk).

2 kommentarer:

  1. Eg har hørt rykte om at d kan ver bra me is og når en har vondt i halsen, for bakteriane lige seg ikkje når d e kaldt...
    Ragnhild

    SvarSlett
  2. ja d stemme. men hvis du har slim i halsen må d ver vannis fordi fløteis og andre melkeprodukter skape mer slim. men hvis det e bare sår hals så e is bra og veldig trøstende!

    SvarSlett