onsdag 1. juni 2011

(billig) Forandring fryder.

Huff så lenge siden sist innlegg gitt. Hvordan skal man vel få tiden til å strekke til? Jeg lager mat og strikker i vei, men det er vanskelig å gjøre tid til skriving.

Jeg hadde siste dag i praksis i går, så nå har jeg fri frem til helgen så begynner hard kjøret igjen, hehe.

Da jeg kom hjem fra jobb sto min fantastiske ekte mann med roser i hånda og sier " husker du sist du hadde disse fargene?". For en sjønnas! Ei jente glemmer vel ikke hvilke blomster hun hadde på bryllupsdagen?


Vi driver å fornyer leiligheten hjemme hos oss.
Først fikk vi inn spisebord til nyttår.

Vi har forandret kjøkkenet.

Vi lakkbeiset alle skapdører på kjøkken.
Lakkbeisen kjøpte vi på nysted for 300 kr.

Vi kjøpte koster på obs bygg og håndtak på ikea.
Nytt kjøkken for 500 kr. ja, takk!

Hyllene på bilde til høyre pleide å være et vinstakett, mye kjekkere med hyller til kokebøker og håndkle, synes jeg!De sier "it's the little things in life that counts" det er jeg enig i så her kommer litt detaljer fra kjøkkent.
Krydderboksene har vi kjøpt på søstrene grene, salt og pepperkvernene er fra rosendalh, krukkene er fra ikea. De søte flaskene til høyre er kjøpt på en altmuligbutikk i vågsbygd, vet ikke om den eksisterer lenger... Klokka er kjøpt på jysk og finner i svart også. Synes den er kjempe fin!

Og i går fikk vi inn nye sofaer, ektorp fra ikea, litt store, men hærlige å sitte i!Siden vi har ny sofa inne satte vi den gamle sofaen ut, noe som betyr at vi nå faktisk kan bruke vinterhagen til mer enn å tørke klær.


Det kan bli en fryd å bo hos oss (når vi bare får ryddet!!).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar