tirsdag 28. desember 2010

Juleproduksjon.

I jula har jeg og min kjære feiret hos svigers i halden. Det var noen flotte dager, selv om jeg savnet å få slappe av en dag.. Når vi først reiste så lang skulle vi jo besøke alle, så hver dag var vi ute på noe. Naturlig nok ble det jo da en del timer i bil og man trenger å finne på noe for at tiden skal gå. Jeg tok med meg strikketøyet på tur, og vi ble gode venner kan du tro. På skolen fikk jeg tips om noen nydelige pulsvarmere, som ei hadde strikket i julegaver. De så veldig avanserte ut, men jeg tok sjansen på å prøve likevel.. Jeg må si jeg ble fornøyd. Pulsvarmerne var kjekke å strikke, det var variasjon nok, men lett å huske allikevel. Jeg stikket meg tre på i ulike farger og lengder. Mønsteret finner du her: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=86&d_id=3&lang=no
Til jul fikk jeg også strikkebok av min fantastiske ektemann, med mange flotte ulike mønstre i. Jeg bestemte meg for å bytte mønster på pulsvarmerne for å få litt variasjon i arbeidet. Jeg tilpasset mønsteret litt slik at den skulle passe rundt håndleddet, tok bort to hull i hullemønsteret. Det ble ikke så lett å se mønsteret i svart, men det ser finere ut på enn det som kommer frem på bildet.

Selv hadde jeg egentlig ikke noe særlig tro på pulsvarmeres effekt men jeg må si at de er helt suverene! Varmer hele overkroppen, til og med på meg som er frysepinne delux.. Andre jeg har snakket med sier den varmer hele kroppen!

2 kommentarer:

  1. Velkommen til blogglandia! :-) Kjekt å lese bloggen din. Jeg skal følge med her inne!

    SvarSlett
  2. Så fine pulsvarmere! Selge du? :)

    SvarSlett